Neem contact met ons op! 0182 - 36 28 35

Geïnteresseerd in timmerwerken of heeft u vragen?

Geïnteresseerd in timmerwerken of heeft u vragen?

Timmerwerken

F.A. van der Ende houdt zich ook bezig met allerlei soorten timmerwerken. U moet hierbij denken aan het plaatsen of restoraties van bijvoorbeeld een nieuwe of oude dakkapel, renovatie werkzaamheden, inbraakpreventie en onderhoudswerk, verbouwingen, plafonds inbouwen, dakreparaties, schuttingen plaatsen, vervangen van deuren maar ook het plaatsen van kozijnen en trappen. Kortom u kunt ons eigenlijk voor alle klusjes in huis bellen F.A. van der Ende gaat graag een nieuwe uitdaging aan om kwaliteit bij u thuis af te leveren.

Enkele bijzondere bouwklussen in de traditionele of moderne sfeer zijn door F.A. van der Ende in goede overeenstemming met de klant tot een prachtig bouwwerk gebracht. Hiernaast staan afgebeeld een praktijkruimte met aangebouwde luifel. Een ideale combinatie van werkzaamheden aan huis en een ontspanningsplaats erbij. Vakkundig gebouwd met traditionele materiaal en, ambachtelijk timmerwerk, gezet zinkwerk in combinatie met geglazuurde dakpannen. Daarnaast geeft robuust houtwerk dit geheel een authentieke uitstraling.

Ook voor een op- of aanbouw van uw woning ziet u hier een aantal voorbeelden. Een zinken roevendak zoals hierboven, gecombineerd met een glazen achterpartij geeft deze aanbouw een bijzonder cachet aan de woning. Ook de opbouw hiernaast, in stijl met hel huis, geeft deze woning extra ruimte, twee royale kamers en een hal.

VEILIGHEID

We maken gebruik van professionele materialen
en werken volgens strenge veiligheidsvoorschriften

CERTIFICERING

Ons beleid is om zorg te dragen aan onze diensten
en deze naar de wensen van de klanten voldoen.

KWALITEIT

Een continu proces van verbeteren om onze klanten
de optimale kwaliteit te kunnen garanderen

Voorbeelden van timmerwerken