Rieten hooiberg ! Een verfraaiing bij uw woning.

rieten-hooibergIn Berkenwoude vindt u ons mooie Rietdekkersbedrijf F.A. van der Ende. Wij zijn al sinds 1932 actief in het vervaardigen van rieten daken op woningen of bijvoorbeeld een rieten hooiberg. Een rieten hooiberg is niet de enige optie om een rieten dak op te vervaardigen. Denk bijvoorbeeld aan een rieten dak op uw schuur. Naast een rieten dak of rieten hooiberg, verzorgen wij ook gehele kap- en dak renovaties.

Een rieten hooiberg is een mooie verfraaiing bij uw woning. Je ziet steeds meer ‘oude’ hooibergen omgetoverd worden tot mooie livings of terras. Een mooi afwerking is een rieten hooiberg. Zeker als uw woning een rieten dak heeft vormt een rieten hooiberg een mooi geheel.

Een rieten hooiberg hebben wij al op vele plaatsen mogen verzorgen. Zo vindt u een rieten hooiberg, door ons vervaardigt, onder andere in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Lekkerkerk, Bergambacht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Stolwijk, Berkenwoude, Polsbroek, Vlist, Schoonhoven, Reeuwijk, Gouda en Haastrecht. Bent u geïnteresseerd in onze kunsten op het gebied van een rieten dak of een rieten hooiberg? Neem dan eens contact met ons op. Wij voorzien u graag van verdere informatie.

Rieten hooiberg voor een mooi terras of buiten living!

Wenst u meer informatie te ontvangen over Rieten hooiberg, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Uw naam

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht