Neem contact met ons op! 0182 - 36 28 35

Rietdekkersbedrijf Schoonhoven

Wilt u uw dak laten bedekken met riet? Of wilt u juist uw rieten dak laten onderhouden? Dan wilt u natuurlijk wel dat dit op een deskundige wijze gedaan wordt. Voor een deskundig rietdekkersbedrijf Schoonhoven bent u bij Rietdekkers- en aannemingsbedrijf F.A. van der Ende aan het juiste adres!

Rietdekken door rietdekkersbedrijf Schoonhoven

rietdekkersbedrijf-lekkerkerkUw dak laten bedekken met riet is niet zomaar een klus. Rietdekken is een klus dat veel ervaring, kennis en nauwkeurigheid vereist. Het is daarom het best om uw dak te laten bedekken door een bedrijf dat al langer in het vak zit. Rietdekkersbedrijf Schoonhoven F.A. van der Ende is een gerenommeerd bedrijf dat al in 1932 is begonnen met het rietdekkersbedrijf. Rietdekkersbedrijf Schoonhoven F.A. van der Ende is een gespecialiseerde onderneming met een combinatie van deskundigheid en een heldere kijk op rieten daken. Buiten de traditionele manier van rietdekken, waarbij het riet op latten gebonden wordt tot in de puntjes, maken wij nu ook gebruik van de schroefdakmethode. Deze wijze houdt in dat het riet op een dichte onderconstructie wordt geschroefd. Hierdoor wordt de hoogst haalbare isolatiewaarde bereikt en is tevens brandveiliger. Wij maken gebruik van de juiste materialen en gereedschappen, om zo het beste resultaat te bereiken. U bent dus verzekerd van een lange levensduur, mits u uw rieten dak regelmatig laat onderhouden. Ook voor inspectie en onderhoud kunt u natuurlijk bij ons terecht. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Waarvoor kunt u bij rietdekkersbedrijf Schoonhoven F.A. van der Ende terecht?

Rietambacht F.A. van der Ende is niet alleen een rietdekkersbedrijf in Schoonhoven . Sinds 1996 zijn onze werkzaamheden uitgebreid met dak- en kaprenovaties en timmerwerken. Wij voeren dus ook allerlei andere klussen uit! Een aantal van de activiteiten die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

 • Het rietdekken zelf;
 • Het onderhouden van uw rieten dak;
 • Koper toepassen als dak- of gevelbekleding, raamdorpels etc.;
 • Timmerwerken.

Meer informatie over rietdekkersbedrijf Schoonhoven

Wilt u ons inhuren voor één van de bovenstaande activiteiten of heeft u een geheel nieuwe klus voor ons? Laat het ons weten! Maak uw wensen kenbaar en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer (0182-362835) of een mailtje sturen naar ons e-mailadres (info@rietambacht.nl). Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de contactpagina invullen.

  Uw naam (*)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring