Neem contact met ons op! 0182 - 36 28 35

Rietdekker Krimpen aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een geschikte rietdekker Krimpen aan den IJssel , bent u bij Rietdekkers- & aannemingsbedrijf F.A. van der Ende aan het juiste adres. Als u uw dak wilt laten bedekken met riet of als u al een rieten dak heeft wat onderhouden of gerepareerd moet worden, wilt u dit natuurlijk wel op een vakkundige manier laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Wij klaren de klus voor u.

Waarom rietdekker Krimpen aan den IJssel F.A. van der Ende?

Rietdekken is niet zomaar een klus. Dit vereist veel ervaring, kennis, nauwkeurigheid en vooral vakmanschap. Rietdekkers- & aannemingsbedrijf F.A. van der Ende is een gerenommeerd bedrijf, opgezet in 1932. Wij zijn een gespecialiseerde onderneming met een combinatie van deskundigheid en een heldere kijk op het rietdekken.

Buiten de traditionele manier van rietdekken, waarbij het riet op latten gebonden wordt, maken wij nu ook gebruik van de schroefdakmethode. Dit wil zeggen dat we het riet op een dichte onderconstructie schroeven. Dit doen we om de hoogst haalbare isolatiewaarde te bereiken en ook om het dak brandveiliger te maken. Wij maken gebruik van de beste materialen en de meest moderne technieken om zo het beste resultaat te behalen. Als u kiest voor rietdekker Krimpen aan den IJssel F.A. van der Ende, bent u verzekerd van een dak met een lange levensduur, mits u uw rieten dak regelmatig laat onderhouden. Dit is belangrijk om grotere reparaties te voorkomen. Ook voor inspectie, onderhoud en reparaties kunt u uiteraard bij ons terecht.

Onze werkzaamheden

Rietdekker Krimpen aan den IJssel Waarvoor kunt u rietdekker Krimpen aan den IJssel Rietdekkers- & aannemingsbedrijf F.A. van der Ende inschakelen? Wij hebben sinds 1996 onze werkzaamheden uitgebreid met dak- en kaprenovaties en timmerwerken. Wij voeren dus ook allerlei klussen uit op dit gebied. Verder voeren wij onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 • Rietdekken
 • Het onderhouden van een rieten dak
 • Koper toepassen als dak- of gevelbekleding
 • Timmerwerken

Voor meer informatie over onze werkzaamheden als rietdekker Krimpen aan den IJssel kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kijken dan wat ze voor u kunnen betekenen.

  Uw naam (*)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring