Neem contact met ons op! 0182 - 36 28 35

Onderhoud van het rieten dak

Begint u zich zorgen te maken over de staat van uw rieten dak? Dan is het belangrijk dat u op tijd aan de bel trekt. Het dak is immers niet zomaar een onderdeel van de woning. Het is erg belangrijk dat het dak goed wordt onderhouden. Dit werk nemen wij graag voor u uithanden. Wij zullen kijken wat er nodig is voor u dak en zo nodig ook het onderhoud van het rieten dak uitvoeren.

Onderhoud van het rieten dak

Een langere levensduur van het dak

Het onderhoudt van het dak is niet alleen belangrijk voor de levensduur, maar ook voor het aanzicht. Om een rieten dak mooi te houden is namelijk regelmatig onderhoudt nodig. Als het onderhoudt goed wordt uitgevoerd, kan een rieten dak wel meer dan 30 jaar meegaan. Het is belangrijk dat het onderhoud van het rieten dak wordt uitgevoerd door professionals.  U kunt er bij ons ook voor kiezen om een inspectie/onderhoudscontract af te sluiten, we komen dan jaarlijks langs. Kleine reparaties worden dan zonder extra kosten direct uitgevoerd. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het dak in optimale topconditie verkeerd.

Laat het onderhoud van het rieten dak door ons uitvoeren!

Wordt het tijd om te laten kijken naar het onderhoud van het rieten dak? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Ook als u twijfelt of het al tijd is. U kunt bij ons namelijk terecht met al uw vragen en onze professionals zullen u met veel plezier te woord staan. Wij komen bij u langs en zullen kijken naar de staat van uw dak, op basis hiervan stellen wij samen met u een plan op. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer (0182-362835) of een mailtje sturen naar ons e-mailadres (info@rietambacht.nl). Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de contactpagina invullen.

Neem direct contact op!

  Uw naam (*)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring