Neem contact met ons op! 0182 - 36 28 35

Onderhoud rieten dak

Een rieten dak is mooi, maar heeft natuurlijk ook regelmatig onderhoud nodig om zo mooi te blijven. Het onderhoud van een rieten dak kan het beste gedaan worden door een professional die weet waar hij aan begint. Voor onderhoud rieten dak bent u bij rietdekkers- en aannemingsbedrijf F.A. van der Ende aan het juiste adres!

Waarom onderhoud rieten dak?

Als u al wat langer een rieten dak heeft, weet u waarom het belangrijk is uw rieten dak regelmatig te onderhouden. Als u een nieuwe trotse bezitter bent van een rieten dak, is het misschien handig om te weten waarom onderhoud rieten dak zo belangrijk is. Ten eerste zorgen regelmatige onderhoudsvoorzieningen ervoor dat de levensduur van uw rieten dak verlengd wordt. Tijdens de onderhoudsverrichtingen wordt het dak gelijk geïnspecteerd, om zo eventuele andere slijtage of schade vroeg te ontdekken, om zo de schade te beperken. Hierdoor zal uw dak er ook goed uitzien en blijft uw rieten dak mooi.

Onderhoud rieten dak door F.A. van der Ende

Om ervoor te zorgen dat uw rieten dak lang mee gaat en mooi blijft, kunt u ervoor kiezen om met ons een inspectie- of onderhoudscontract af te sluiten. Dit houdt in dat wij jaarlijks bij u langs komen om uw rieten dak te inspecteren en eventueel kleine reparaties en onderhoud te verrichten.

Onze werknemers zijn gespecialiseerd in onderhoud rieten dak en reparaties op het gebied van alle soorten rieten daken. Deskundige en vakkundige kennis, een nauwkeurige, transparante werkwijze en de juiste gereedschappen en technieken zorgen ervoor dat u bij F.A. van der Ende ervan bent verzekerd dat uw rieten dak er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet!

Meer informatie over onderhoud rieten dak?

Bent u geïnteresseerd in ons onderhoud rieten dak of wilt u meer weten over dit onderwerp of onze andere werkzaamheden? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer (0182-362835) of u kunt onderstaand contact formulier direct invullen. Wij komen er dan zo spoedig mogelijk bij u weer op terug!

Onderhoud rieten dak

WIJ KOMEN GRAAG IN CONTACT MET U!

  Uw naam (*)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring