Neem contact met ons op! 0182 - 36 28 35

Nieuw rieten dak Moordrecht

Bent u bezig met de bouw van uw droomhuis? Dan kan een rieten dak de perfecte toevoeging zijn. Rieten daken geven immers een natuurlijke charme aan de woning en geven veel karakter. Nu denken veel mensen bij rieten daken aan sprookjeshuizen of grote landelijke huizen, maar het rieten dak kan u verbazen en is zeer geschikt voor verschillende soorten woningen.  Bent u nu benieuwd geworden of er op uw droomhuis in Moordrecht ook een nieuw rieten dak geplaatst kan worden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Nieuw rieten dak

Een brandveilig en goed geïsoleerd rieten dak

Veel mensen denken dat een nieuw rieten dak in Moordrecht brandgevoeliger is en zorgt voor slechte isolatie. Dit is echter tegenwoordig niet meer het geval. Het rieten dak kennen we al van eeuwen geleden, echter was de constructie die het dak draagt toen volledig anders. Dit werd gedaan met een open constructie, tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van een gesloten constructie. Hierbij wordt het raamwerk vervangen met houten platen, vervolgens het riet met een schroef bevestigd en daarnaast wordt er ook een dampwerende folie gelegd om vocht te voorkomen. Kortom, het rieten dak dat we nu kennen, is een goede isolator en brandveilig. Riet weerkaatst warmte, waardoor het lekker fris zal zijn in de zomer en warm in de winter.

Kies voor een nieuw rieten dak in Moordrecht en omstreken!

Bent u al overtuigd van het kiezen voor een rieten dak? Zo niet, gaan wij graag met u in gesprek om u alsnog te overtuigen! U kunt bij ons terecht met al uw vragen en onze professionals zullen u met veel plezier te woord staan. Voor een nieuw rieten dak in Moordrecht bent u bij F.A. van der Ende aan het juiste adres! U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer (0182-362835) of een mailtje sturen naar ons e-mailadres (info@rietambacht.nl). Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de contactpagina invullen.

Neem direct contact op!

  Uw naam (*)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring