Neem contact met ons op! 0182 - 36 28 35

Koperwerk nok en goten Moordrecht

Bent u de trotse eigenaar van een mooi rieten dak of wordt u binnenkort eigenaar van een rieten dak? Dan zijn er een aantal zaken waar u over moet nadenken. Bij elke woning horen dakgoten, regenpijpen, daknokken, raamdorpels en dak- of gevelbekleding. Maar welk materiaal is het meest geschikt als u een rieten dak heeft? Bij F.A. van der Ende raden wij koperwerk aan voor de nok en de goten in Moordrecht en omstreken. Door te kiezen voor koper krijgt u een mooi aanzicht en duurzaam materiaal met weinig onderhoud.

Koperwerk nok en goten

Waarom koper?

Bij koperwerk wordt onder invloed van lucht en neerslag een ondoordringbare oxide laag gevormd. In eerste instantie kleurt het koper dan roodbruin en na verloop van tijd krijgt het zijn karakteristieke platina groene kleur. In het riet blijft het koper donkerbruin van kleur. Hiermee past het koper perfect bij de prachtige bruine kleur van het riet. De oxide laag die wordt gevormd herstelt zichzelf bij beschadigingen, hierdoor blijft het materiaal beschermd. Koperwerk voor de nok en de goten in Moordrecht is dus zeer geschikt voor de verfijnde afwerking en geeft een schitterend aanzicht.  

Kies voor koperwerk voor de nok en de goten in Moordrecht en omstreken!

Bent u al overtuigd om te kiezen voor koperwerk voor de nok en de goten? Zo niet, dan gaan wij graag met u in gesprek om u alsnog te overtuigen! U kunt bij ons terecht met al uw vragen, en onze professionals zullen u met veel plezier te woord staan. Voor koperwerk voor de nok en de goten in Moordrecht bent u bij F.A. van der Ende aan het juiste adres! Maar ook voor een compleet nieuw rieten dak of beide kunnen wij u met veel plezier helpen. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer (0182-362835) of een e-mail sturen naar ons e-mailadres (info@rietambacht.nl). Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de contactpagina invullen.

Neem direct contact op!

  Uw naam (*)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring