Rieten dak aanleggen laat u doen door F.A. van der Ende

rieten-dakAls sinds 1932 verzorgt F.A. van der Ende een mooi rieten dak in Berkenwoude en omgeving. Het eerste rieten dak werd gelegd door ‘opa’ van der Ende in Stolwijk. F.A. van der Ende oefent een eeuwenoude ambacht uit en heeft een betrouwbare naam in de regio op weten te bouwen op het gebied van een fraai rieten dak.

Een rieten dak is één van de fraaiste dakbedekkingen die er zijn. Door de natuurlijke uitstraling en de mogelijkheid tot het vormen van rondingen is een rieten dak ook één van de meest favorieten dakbedekkingen in Nederland. Een rieten dak is niet alleen erg mooi, maar heeft ook een hoge isolatiewaarde.

Wij hebben al heel wat keer een rieten dak vervaardigt. U komt ons met name tegen in plaatsen als Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Lekkerkerk, Bergambacht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Stolwijk, Berkenwoude, Polsbroek, Vlist, Schoonhoven, Reeuwijk, Gouda en Haastrecht. Niet alleen voor een nieuw rieten dak komen wij langs, maar ook voor het onderhoud. Een rieten dak gaat gemiddeld 30 tot 50 jaar mee en vraagt de eerste vijf tot zeven jaar geen onderhoud.

Rieten dak voor een natuurlijke uitstraling.

Wenst u meer informatie te ontvangen over Rieten dak, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Uw naam

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht