Riet renovatie van uw dak? F.A. van der Ende levert kwaliteit af

riet-renovatieF.A. van der Ende is een bedrijf dat gespecialiseerd is in riet dekken. Hierbij gaat het niet alleen om het maken van nieuwe rieten daken, maar ook om riet renovatie. Ons bedrijf staat vooral bekend om de goede serivce en kwaliteit. Als u een dak heeft van een goede kwaliteit gaat uw dak 30-50 jaar mee. In de eerste 5 tot 7 jaren heeft u hier geen onderhoud aan. Als uw dak na deze jaren niet meer goed is kunt u ons bellen voor riet renovatie. Dit maakt de levensduur langer. Ook zorgt riet renovatie ervoor dat uw dak er goed blijft uitzien.

Ons bedrijf heeft veel kennis, ervaring en deskundigheid. Als uw huis zich in een bosrijke omgeving bevindt, zal het eerder aan riet renovatie toe zijn dan wanneer het zich in een drogere omgeving bevind. Als u kiest voor riet renovatie bij ons bedrijf krijgt u 10 jaar garantie. Bij riet renovatie spreken wij van te voren een prijs en een termijn af, en zorgen wij voor een vebeterde kwaliteit. Zo zullen wij altijd aan de wensen van de klant voldoen.

F.A. van der Ende is een bedrijf dat gecertificeerd is in riet renovatie en werkt in de buurt van Stolwijk, Berkenwoude, Gouderak, de Vlist, Schoonhoven, Reeuwijk, Gouda, Haastrecht, Ouderkerk aan den IJssel, en Polsbroek. Heeft u interesse in riet renovatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Riet renovatie verzorgen wij u op een zeer gebruiksvriendelijke manier

Wenst u meer informatie te ontvangen over Riet renovatie, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Uw naam

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht