Neem contact met ons op! 0182 - 36 28 35

Reparatie rieten dak

Is er iets mis met uw rieten dak? Zit het riet niet meer goed of zit er een gat in? Laat uw rieten dak dan zo snel mogelijk repareren. Voor reparatie rieten dak bent u bij F.A. van der Ende aan het juiste adres! Wij staan bekend als een kwalitatief hoogstaand bedrijf met zeer klantvriendelijke service, waardoor wij worden bestempeld als het beste rietdekkersbedrijf in de regio!

Waarom reparatie rieten dak?

Na verloop van tijd kunnen mossen en algen een dichte laag op het dak vormen, waardoor het riet niet meer in contact komt met lucht en licht. Het droogt dus langzamer na een regenbui en zal dus sneller wegrotten. Ook kan uw dak door iets anders beschadigd zijn, door sterke wind bijvoorbeeld. Dit ziet er natuurlijk niet mooi uit en het is dan ook belangrijk dat u zo snel mogelijk uw reparatie rieten dak regelt. Zo verlengt u de levensduur van uw rieten dak en ziet uw dak er bovendien een stuk mooier uit.

Wat gebeurt er tijdens een reparatie rieten dak?

Het ligt natuurlijk aan de aard van het probleem welke reparaties er verricht worden. Wij verrichten onder andere de volgende reparatiewerkzaamheden:

  • Het verwijderen van mos en algen (‘kammen’);
  • Gaten of andere slechte plekken worden opgevuld;
  • Het dak en de dakranden worden glad gemaakt.

Natuurlijk zijn er ook nog andere reparaties die wij kunnen uitvoeren. Heeft uw rieten dak last van een ander probleem dat hier niet vermeldt staat? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen elk probleem voor u oplossen!

Meer informatie over reparatie rieten dak?

Bent u geïnteresseerd in een reparatie rieten dak bij ons of wilt u meer weten over dit onderwerp of onze andere werkzaamheden? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer (0182-362835) of u kunt onderstaand contact formulier meteen invullen. We komen er dan zo spoedig mogelijk bij u op terug!

Reparatie rieten dak

WIJ KOMEN GRAAG IN CONTACT MET U!

Uw naam (*)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier de Privacyverklaring